Menu 1
Forret – Store rejer i basilikum-cremefraishe
Anrettet på rucola med peberfrugt, cherrytomat og forårsløg / Langtidshævede flute.
Hovedret som lille buffet eller bordserveret
/ Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille.
/ Landskinke fra lokal slagter kogt i enghø og anrettet med hø (Gl. fransk opskrift).
/ Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe), bredbladet persille og forårsløg.
/ Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og sennepskorn.
/ Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg og fine ærter.
/ Morsø rapsoliedressing.
Dessert – Spændende Mad´s Italienske chokoladekage kage
Serveret med langtidsbagte blommer og softice.
Pr. Couv. 329 ,-
Menu 2
Forret – Varmrøget laksekugle med rejer og avokado på grønne salater
Anrettet med syrlig peberfrugt, rødløg, ristede græskarkerner og dild / Grøn krydderurtedressing / Langtidshævede flutes.
Hovedret buffet
/ Præmium Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser af smag) stegt med hvidløg, persille og oregano.
/ Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille.
/ Citron-parmesanfløde sauce smagt til med trøffelolie.
/ Små kartofler ovnstegt med olivenolie. Persilledrys.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg.
/ Bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Romaine-iceberg -rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner.
Dessert – Æble & marcipan kage med chokoladecreme
Flot pyntet / Langtidsbagte blommer bagt med hel kanel / Flødeskum.
Pr. Couv. 329 ,-
Menu 3
Hellefisk porcheret i pose og dryppet med trøffelolie
Anrettet med en fantastisk ærtemos og frisk asparges med grøn krydderurtedressing / Langtidshævet flute.
Hovedret som buffet
/ Opkrydret oksefilet af Black Angus kødkvæg med peber mix.
/ Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber.
/ Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder.
/ Morsø rapsoliedressing.
Dessert – Hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladerspåner
Hindbærkompot og sød melon / Anrettet med flødeskum og ristede mandelflager.
Pr. Couv. 349 ,-
Menu 4
Traditionel dansk
Forret – Røget hellefisk med brøndkarse, granatæble og en let avocadocreme med citron.
Franske landflutes og smør.
Hovedret
/ Gammeldags oksegrydesteg stegt med urter og frisk timian.
/ Slikærter braiseret med frisk persille.
/ Ovnstegte kartofler.
/ Kalveskysauce med fløde.
/ Sprød fliget ærte iceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder.
/ Morsørapsolie dressing.
Dessert – Hjemmelavet italiensk flødeis med korn af hel vanilje
Chokoladesauce og marineret jordbærkompot.
Pr. Couv. 335 ,-
Det er muligt at bytte om på forretter og desserter – Se også 3. retters tapas menu her.
* Minimum 8. kuverter for alle menuer.
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.