Hovedretter
Bemærk, I må gerne vælge frit mellem kød typer, kartoffel, salater og øvrigt tilbehør,
således I selv sammen sætter buffeten, som I ønsker det.
“Den med Spændende Mads flødekartofler”
/ Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille.
/ Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe), bredbladet persille og forårsløg.
/ Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og Læsø Saltsyde sennep.
/ Sprød fliget ærteiceberg, egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 225 ,-
”Den med roast”
/ Kalvefilet fra Himmerland stegt med hvidløg, persille og oregano.
/ Citron-parmesanfløde sauce smagt til med trøffelolie.
/ Små kartofler ovnstegt med olivenolie.Persilledrys.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater,bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Romaine-iceberg -rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, frisk mynte, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner.
/ Langtidshævet land og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 225 ,-
“Den med kalvesauce”
/ Kalvesteg stegt med urter og frisk timian.
/ Slikærter braiseret med frisk persille.
/ Ovnstegte kartofler.
/ Kalveskysauce med fløde.
/ Sprød iceberg med rød egeblad, fine ærter, dild, grønne druer, forårsløg, ristede hele hasselnødder og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 205 ,-
“Den med sommer”
/ Oksefilet af Black Angus kødkvæg, virkelig lækkert og mørt
/ Slikærter braiseret med frisk basilikum.
/ Ovnstegte kartofler.
/ Parmesan- flødesauce med citron.
/ Sommer salat med ærteiceberg, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg og friske slikærter. Pyntet med ristede mandelflager og Morsørapsolie dressing.
/ Langtidshævet land og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 249 ,-
“Den farverige”
/ Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser af smag) krydret med peber mix.
/ Ovnstegte kartofler med persilledrys.
/ Braisserede timiangulerødder.
/ En kraftig skysauce.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Sprød iceberg med rød egeblad, fine ærter, dild, grønne druer, forårsløg, ristede hele hasselnødder og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 219 ,-
“Den kolde”
/ Kold og krydret ungkvægfilet.
/ Små nye kartofler i en fantastisk sauce med Thise cremefraishe, rødløg, bredbladet persille og grov sennep.
/ Ekstra fine grønne bønner vendt med rapskimolie-dressing, blå valmuefrø, artiskokblade og sherrytomat.
/ Græsk salat med tomater, agurk, oliven, feta, rødløg og olivenolie dressing.
/ Langtidshævet land og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 215 ,-
Alle hovedretter kan bordserveres eller sættes på buffet.
Alle vores store buffeter vil kunne ændres til hovedretter.
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.