/ Kold, men mør ungdyr steg med tun creme med kapers og bredbladet persille (“Vitello tonnato”).
/ Frisk ostetortelline vendt med hjemmelavet tomattappenade,friske spinat blade, rødbedeblade, forårsløg, oliven og ristede pinjekerner.
/ Langtidshævet flutes.
Pr. Couv. 75 ,-
Italiensk Natmad
/ Italiensk buffet med bresaloa( tørret okseinderlår) og melon.
/ Italiensk spegepølse med peberfrugt og oliven.
/ Pate med cornicon.
/ Fransk brie med blå druer.
/ Emmenthaler med peberfrugt.
/ Langtidshævede brød og flutes
Pr. Couv. 89 ,-
Natmads buffet
/ Lun leverpostej med hjemmelavet agurkesalat.
/ Rullepølse, løg og sky.
/ Hamburgryg med italiensk salat.
/ Ny bagte boller og rugbrød.
Pr. Couv. 75 ,-
Sandwhich med forskellig fyld
Pr. Couv. 49 ,-
Tarteletter med kylling og asparges i stuvning
Pr. Couv. 65 ,-
Supper
Cremet svampesuppe med frisk timian
Langtidshævede flutes.
Pr. Couv. 55 ,-
Tomatsuppe lavet på friske tomater med frisk basilikum og oregano
Serveret med langtidshævet brød med grillet ost.
Pr. Couv. 55 ,-
Kraftig tomatsuppe med urter, bacon og pasta
Langtidshævet pampas brød.
Pr. Couv. 55 ,-
Mulligattwanesuppe (engelsk – indisk suppe ) med kylling, kokosmælk, frisk chillie,
curry og ingefær
Langtidshævet brød.
Pr. Couv. 55 ,-
Ungarsk gulyassuppe med oksetern.
Langtidshævet landbrød.
Pr. Couv. 55 ,-
Alt vil komme flot opsat på vore opsatser, træfade, store italienske porcelænsfade og smukke metalfade.