Diner transportable.
FORRETTER
PORTIONSANRETTET FORRETS BUFFET
Anrettet på rucola med peberfrugt, cherrytomat og forårsløg / Langtidshævet flute.
Pr. Couv. 79 ,-
Asparges, cherrytomat, agurk, feldsalat, citron og hjemmelavet dressing / langtidshævet flutes.
Anrettet med en fantastisk ærtemos og frisk asparges / Grøn krydderurtedressing / Langtidshævet flute.
Pr. Couv. 89 ,-
Anrettet med sprød salat / Cherrytomat og dild / Langtidshævet flute.
Pr. Couv. 75 ,-
Pyntet med granatæbler og rødbede spirer / Langtidshævet landflutes.
Pr. Couv. 72 ,-
Anrettet med grillet peberfrugt, rødløg, ristede græskarkerner og dild / Grøn krydderurtedressing /
Langtidshævede flutes.
Pr. Couv. 85 ,-
En let syrlig avocadocreme / Langtidshævet flute.
Anrettet på spæde salater med cremet citrondressing / Røget hellefisk med en fantastisk ærtemos /
Rejer vendt i basilikumscremefraishe / Langtidshævede flute.
Pr. Couv. 95,-
Kan kun tilkøbes i forbindelse med køb af hovedret.
* Vælg 4 forretter – Minimum 8. kuverter.
/ Glas med håndpillede rejer i basilikum creme fraiche.
/ Klassisk hønsesalat med ristet rugbrød og bacon.
/ Røget krondyr med ærtemos og hjemmesyltede rødløg.
/ Små laksekugler af varmrøget laks med persille, forårsløg og håndpillede anrettet med bagte peberfrugter.
/ Italiensk inspireret tunmousse med kapers og hvidløg.
/ Små croissanter med hjemmelavet rejesalat.
Pr. Couv. 109 ,-
Se også vores danske forretter under: De traditionelle danske.
Vi hjælper gerne med mad og lokaler til op mod 2000 couv.
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.
Skriv til os