/ Hellefisk loin porcheret i pose med frisk basilikum.
/ Dryppet med trøffelolie og anrettet med ærtemos .
/ Langtidshævet landflutes.
/ Marineret flanksteak med madagasgarpeber dressing med rosa peberkerner.
/ Kold sprængt kalkunbryst anrettet med soltørret tomat marinade.
/ Små dampede kartofler i citron- lime dressing med friske krydderurter.
/ Frisk båndpasta med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat. Rapsoliedressing.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Sommer salat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg og friske asparges. Pyntet med ristede mandelflager, og Bornholmsk rapsoliedressing.
/ Langtidshævede spanske flutes.
/ Langtidshævet brød.
/ Skøn hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladespåner, pyntet med guld.
* Minimum 25. kuverter. Derunder et mindre tillæg.
Pr. Couv. 235 ,-
Næsten traditionel frokostanret med alt på buffet
/ Rejer i basilikumcremefraishe anrettet med salat, sherrytomater og peberfrugt.
/ Porretærte med ristede mandler.
/ Marinerede fine grønne kinabønne med persille, forårsløg og rød peberfrugt.
/ Lun kamsteg med marineret rødkål med tyttebær. Syltede asier.
/ Lun leverpostej med ristede champigon og bacon.
/ Hjemmelavet bayonneskinke med røræg, purløg og tomat.
/ Fransk brie med peberfrugt.
/ Blå og grønne druer i flot pyntet opsats.
/ Franske landflutes, rugbrød fra bager og smør. – Pr. Couv. 23 ,-
Pr. Couv. 225 ,-
Pølsebord anrettet på vores flotte træplankers
/ 2 varianter af spegepølse med peberfrugt.
/ Serrano skinke med hjemmelavet æggestand og friske grønne aspargers.
/ Rullepølse med hjemmelavet sky og løg.
/ Hamburgerryg med italiensksalat og fine cherry tomater.
/ Lun postej med sprødstegt bacon og champignon.
/ Som tilvalg rugbrød fra bager, landflutes og Thise smør – Pr. Couv. 20 ,- * Minimum 10. kuverter.
Pr. Couv. 145 ,-
Kold anretning I
/ “Vitello tonnato”. Kold men mør ungdyrsteg (som kalv) med tun creme, kapers og bredbladet persille.
/ Frisk tortelline med rigotta – spinat fyld vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og baby spinat. Rapsoliedressing.
/ Egeblad- icebergsalat med rucola, oliven, cherrytomat, smuldret feta og ristede pinjekerner. Olivenolie dressing.
/ Langtidshævede landflutes.
Pr. Couv. 149 ,-
Kold anretning II
/ Røget hellefisk på langtidshævet brød med egebladsalat. Syrlig avokado mos, brøndkarse og granatæble kerner.
/ Marineret flanksteak salat med madagaskar peber og små blommetomater.
/ Små kartofler i cremefraishe dressing med bredbladet persille, forårsløg, grov sennep, kapers og rødløg.
/ Sprød fliget ærteiceberg, egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, og hjemmelavede crutons. Bornholms rapsoliedressing.
/ Langtidshævet landflutes.