/ Scramble æg med tomat og purløg.
/ Små ristede pølser i fad.
/ Lun leverpostej med bacon og ristede champignons.
/ Rullepølse med løg og sky.
/ Hamburgryg og italiensk salat.
/ Små pandekager med hjemmelavet blommesirup.
/ Fransk brie.
/ Frisk frugt flot i opsats (meloner, blå og grønne druer mv.).
/ Rundstykker, rugbrød og langtidshævet brød.
/ Thise smør.
* Minimum 10. kuverter.
Pr. Couv. 189 ,-
Den store brunch buffet
/ Scramble æg med purløg.
/ Små ristede pølser i fad.
/ Lune canjun bønner med tomat og bacon (rød kidneybønne).
/ Marineret oksekøds salat med madagasgarpeber og blommetomat.
/ Frisk båndpasta vendt med Morsø rapsoliedressing, babyspinat, hasselnødder og grønne druer.
/ Spansk zorizzosalami anrettet med peberfrugt og bredbladet persille.
/ Hjemmelavet fetamos med soltørrettomat, frisk mynte og hvidløg.
/ Hjemmelavet tomattappenade.
/ Kande med Nicosiaoliven og fin skål med cherrytomater.
/ Økologisk Benedictiner brie fra Thise Mejeri.
/ Græsk yoghurt med acaciahonning og ristet musli.
/ Sød pandekage med hjemmelavet blommesirup.
/ Frisk frugt i opsats (meloner, blå og grønne druer mv.).
/ Langtidshævet brød.
/ Rugbrød.
/ Thise smør.
* Minimum 10. kuverter.
Pr. Couv. 215 ,-
Den lidt mindre brunch buffet
/ Scramble æg med purløg.
/ Små ristede pølser i fad.
/ Lune canium bønner med tomat og bacon (rød kidneybønne).
/ Marineret oksekødssalat med madagascarpeber og blommetomat.
/ Frisk båndpasta vendt med Bornholmsk rapsoliedressing, babyspinat, hasselnødder og grønne druer.
/ Spansk zorizzosalami anrettet med peberfrugt og bredbladet persille.
/ Økologisk benedictiner brie fra Thise Mejeri.
/ Sød pandekage med hjemmelavet blommesirup.
/ Frisk frugt i opsats (meloner, blå og grønne druer mv.).
/ Langtidshævet brød.
* Minimum 10. kuverter.
Pr. Couv. 199 ,-
Vi hjælper gerne med mad og lokaler til op mod 2000 kuverter.