Tapas
Tapas tallerken
/ Røget vildtkølle af krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos.
/ Lufttørret Serrano med sød melon.
/ Langtidsmodnet skinke fra lokal slagter.
/ Glas med italiensk inspireret tunmousse pyntet med dild.
/ Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto.
/ Salt mandler og sorte oliven.
/ Dadler i bacon.
/ Vesterhavsost.
* kommer anrettet på tallerken. Ønskes menuen anrettet på fade, er der et tillæg på 25 ,- pr. kuvert.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 159 ,-
Tapas under danske himmelstrøg
/ Dampet rødspættefilet med friske asparges og hjemmelavet dilddressing.
/ Røget dansk krondyr fra slagter med hjemmesyltede rødløg.
/ Rødbede wraps med hjemmelavet ærtemos og hvidløgsspirer.
/ Pastrami med agurke relish.
/ Små kartofler marineret i grøn pesto med grov sennep, kapers og fine ærter.
/ Serano skinke med æggestand.
/ Frisk pasta marineret i bagt peberfrugte dressing, med bredbladet persille og sprød serrano skinke.
/ Iceberg -feldsalat med ristede champignon, slikærter, høvlet vesterhavsost og Morsø rapsoliedressing.
/ Snackpølse fra nr. Onsild slagteren med peberrod og bagte peberfrugter.
/ Hjemmelavet porretærte med hele mandler.
/ Krydder mayo, persille pesto og rødbede mos.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 239 ,-
Tilvalg
/ Mini croissant med hjemmelavet laksecreme.
/ Bruschetta med f.eks. svampepostej eller tapanade (tomat eller oliven) mulighederne er mange.
/ Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenoliedressing.
/ Røget tun i skiver pyntet med brøndkarse og granatæbler.
* Vi anbefaler at tilkøbe vores lækre land -og pampasbrød til jeres tapas menu til 18 ,- pr. kuvert.
Tapas buffeter
Tapas buffet
/ Marineret kalvefilet fra Himmerland med Madagaskar peberdressing.
/ Tortilla wrap med laksecreme og frisk spinat.
/ Røget dansk krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos.
/ Lufttørret Serrano med sød melon.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg og bredbladet persille.
/ Røget oksefilet fra lokal slagter.
/ Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto.
/ Saltmandler og sorte oliven.
/ Dadler i bacon.
/ Vesterhavsost.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 235 ,-
Luksus tapas buffet
/ Pocheret hellefisk og mini spinat timbale.
/ “Vitello tonnato” kold mør okseroast af Hereford med tuncreme, kapers og bredbladet persille.
/ Røget okseindelår med rucolasalat.
/ Steaksalat af kødkvæg med fine cherrytomater og Madagaskar peberdressing.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg og bredbladet persille.
/ Frisk tortellini med ricotta, vendt med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue og babyspinat og Morsø rapsoliedressing.
/ Røget dansk krondyr fra slagter med fantastisk ærtemos.
/ Lufttørret Serrano med sød melon.
/ Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aioli og italiensk pesto.
/ Salt mandler og sorte oliven.
/ Dadler i bacon.
/ Thise Vesterhavsost.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 271 ,-
Gourmet tapas buffet
/ Håndpillede rejer vendt i persille pesto med citron perler.
/ Lakserilette med ristet rugbrød.
/ Tonno tonato med kapers bær.
/ Røget bison med krustader og rødebedemos.
/ Marinerede agurker med mynte og hjemme syltede rødløg.
/ Bresaola af kronvildt med syltede rødløg.
/ Slikærte salat marineret i Morsø rapsoliedressing med forårsløg, cherrytomat, persille og nigella.
/ Vesterhavsosten med hjemmelavet tomat marmelade.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 261 ,-
Nordisk tapas buffet
/ Mini croissant med hjemmelavet rejesalat.
/ Røget dansk krondyr fra slagter, med æblekompot af Lyby æbler (i sæson) og syltede rødløg.
/ Langtids modnet skinke fra lokal slagter.
/ Bruschetta med laks og hjemmelavet mild persille pesto.
/ Laksekugle med avokado, forårsløg, persille med bagte peberfrugter i syrlig dressing.
/ Små dampede kartofler i citron marinade og friske krydderurter.
/ Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner.
/ Vesterhavsosten i valnøddeolie med halve valnødder, purløg og blå drue.
/ Salt mandler og dadler i bacon.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 244 ,-
Salling Tapas buffet
/ Røget tun i skiver pyntet med brøndkarse og granatæbler.
/ Wrap med kylling i spicy dressing og rucola.
/ Røget dansk krondyr fra lokal slagter med fantastisk ærtemos.
/ Lufttørret Serrano med sød melon.
/ Glas med italiensk inspireret tunmousse pyntet med dild.
/ Ølpølse fra lokal slagter med peberrod og bagte peberfrugter.
/ Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner.
/ Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenoliedressing.
/ Thise Vesterhavsost.
/ Saltmandler og sorte oliven.
/ Hjemmelavet fetamos, hvidløgs aiola og italiensk pesto.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 239 ,-
3. Retters tapas buffet
* Minimum 10. kuverter.
Forret – Tun, wrap med kylling og pastasalat
/ Tun i skiver med feldsalat og granatæbler.
/ Wrap med kylling i spicy dressing og rucola.
/ Pastasalat i citronfløde med håndpillede rejer og frisk dild.
Hovedret – Røget oksefilet, roast, gravad skinke, salat, kartofler og pesto
/ Røget oksefilet med høvlet Vesterhavsost og balsamico glace.
/ Roast stegt som pulled beef med frisse’ og sursød dressing.
/ Gravad skinke med dildkant fra lokal slagter.
/ Salat med soltørret tranebær, persille, valnødder, appelsinmarinade og andebryst i tynde skiver.
/ Kartofler marineret i creme fraiche dressing med mynte og purløg.
/ Tomatsalat med frisk mozzarella, basilikum og olivenolie dressing.
/ Hjemmelavet fetamos, chili mayo og italiensk pesto.
Dessert – Kransekage, panna cotta og brownie
/ Kransekagekonfekt.
/ Glas med panna cotta og jordbærgele.
/ Brownie pyntet med hindbærmousse.
Pr. Couv. 365,-
Specifikke ønsker eller ønsker om bytte lidt rundt på delikatesserne, er muligt.
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.