Store buffeter
25 års jubilæums menu
/ Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille.
/ Svinemørbrad stegt i pose med Madagaskar peber.
/ Små kartofler i flødesauce med forårsløg, kapers, bredbladet persille og Læsø saltsyde sennep.
/ Marinerede solmodne tomater, hele stegte champignon, peberfrugt, og rødløg med frisk basilkum i oliven oliedressing.
/ Braiserede slikærter.
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 199 ,-
Den med oksebørbrad
/ Oksemørbrad stegt med mixpeber.
/ Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat og basilikum.
/ Ovnbagte petit kartofler stegt med olivenolie, grovsalt og persilledrys.
/ En lækker pebersauce.
/ Pastasalat af frisk pasta marineret i bagt peberfrugte dressing, med bredbladet persille og sprød serranoskinke.
/ Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, persille og ristede græskarkerner.
/ Romaine- iceberg- rucosalat med cantaloupmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 249 ,-
Stor buffet
/ Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille.
/ Kyllingeinderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basilikum og persille.
/ Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte (svampe) bredbladet persille og forårsløg.
/ Små kartofler i flødesauce med, rødløg, kapers, bredbladet persille og Læsø saltsyde sennep.
/ Hel hvede med bredbladet persille, forårsløg, grøn drue, baby spinat og ristede hasselnødderflager.
/ Sprød fliget ærte iceberg- egebladsalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 209 ,-
Årstidsmenuer
Sensommer buffet
/ Præmium Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser smag) stegt med hvidløg, persille og oregano.
/ Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat og basilikum.
/ En fantastisk Lime-pebersauce.
/ Ovnbagte petit kartofler stegt med olivenolie, grovsalt og persilledrys.
/ Små gulerødder og forårsløg med top, braiseret med persille.
/ Sprød fliget ærte iceberg- egebladssalat med brombær, dild, forårsløg, æbler, ristede hele hasselnødder, og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 199 ,-
Sommer buffet
/ Oksefilet af Black Angus kødkvæg, virkelig lækkert og mørt.
/ Landskinke fra lokal slagter kogt i enghø og anrettet med hø (gl. fransk opskrift).
/ Slikærter braiseret med persille og hasselnøddeflager.
/ Nye kartofler (i sæson) med forårsløg og bredbladet persille.
/ En cremet lys krydderurtesauce med purløg og basilikum.
/ Båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue.
/ Sommersalat med hovedsalat, babyspinat, friske jordbær, rødbedeblade, purløg, og friske asparges, pyntet med ristede mandelflager og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 227 ,-
Forårs buffet
/ Præmium flanksteak fra kødkvæg (Lækkert kød med masser af smag) krydret med pebermix.
/ Svinemørbrad stegt i pose med madagasgar peber.
/ Små kartofler i flødesauce med sennepskorn, forårsløg, rødløg, kapers og bredbladet persille.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, banaskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Sprød fliget ærte iceberg- egebladssalat med blåbær, dild, forårsløg, fine ærter, ristede hele hasselnødder, hjemmelavede crutons og Morsø rapsoliedressing.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 199 ,-
Vinter buffet
/ Braiseret smagfuld oksesteg med knust peber, frisk laurbær og peberrod.
/ Landskinke fra lokal slagter kogt i enghø og anrettet med hø (gl. fransk opskrift).
/ Braiseret hel spinat i fløde smagt til med grov sennep.
/ Gulerødder langtidsstegt i ovn med timian.
/ Ovnstegte små kartofler med persille.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 197 ,-
Buffet “En kold dag”
/ Opkrydret oksebov stegt i pose som pull beef.
/ Svinefilet stegt med bacon og frisk timian.
/ Grov rodfrugtekage bagt med sesamdrys.
/ Små saltstegte kartofler med bredbladet persille.
/ En fantatisk barbecue sauce.
/ Gulerodsbånd marineret med hvid balsamico, bredbladet persille og soltørrede tranebær.
/ Iceberg- feldsalat med friske pære, ristede østershatte, flager af høvlet parmesan, ristede valnødder og Morsørapsolie dressing.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 197 ,-
Fra forskellige lande
Nordisk buffet
/ Kalvefilet fra Himmerland stegt med persille.
/ Kylling stegt i pose med krydderier.
/ Fantatisk pikant sauce.
/ Små saltstegte kartofler med olivenolie og persille drys.
/ Salat af ærteskud, rødbedeblade, og iceberg med hjemmesyltede rødløg, grønne asparges, feta og Morsørapsolie dressing.
/ Slikærte salat med cherrytomat, rødløg, avokado, persille og ristede græskarkerner.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 199 ,-
Den italienske buffet
/ Oksefilet af Black Angus kødkvæg, virkelig lækkert og mørt.
/ Svinemørbrad på italiensk stegt i pose med yoghurt, oregano, persille og hvidløg.
/ Fine grønne kinabønner braiseret med sesamolie, ristede østershatte(svampe) bredbladet persille og forårsløg.
/ Små ovnstegte kartofler med persilledrys.
/ Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie.
/ Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø rapsolie, forårsløg, bredbladet persille og blå drue.
/ Romaine-iceberg- rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, olivenolie dressing og ristede pinjekerner.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 227 ,-
Middelhavs buffet
/ Præmium Flanksteak fra kødkvæg (lækkert kød med masser smag) stegt med hvidløg, persille og oregano.
/ Kyllinge inderfilet stegt i pose med soltørret tomat, basikilum og persille.
/ Citron- parmesanflødesauce smagt til med trøffelolie.
/ Små saltstegte kartofler med olivenolie og persille drys.
/ Bønnesalat med fine grønne kinabønner, semitørrede tomater, bananskalotteløg, bredbladet persille og ristede pinjekerner.
/ Frisk lys båndpasta i dressing med hvid balsamico og Morsø Rapsolie dressing, forårsløg, bredbladet persille og blå drue.
/ Romaine- iceberg- rucolasalat med vandmelon, rødløg, smuldret feta, bredbladet persille, oliven, ristede pinjekerner og olivenolie dressing.
/ Langtidshævet land- og pampasbrød – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 208 ,-
Spansk buffet
/ Opkrydret lammeculotte stegt med hele hvidløg.
/ Kyllingefilet viklet og stegt med tørret skinke og rød pesto.
/ Saltstegte kartofler med bredbladet persille og parmasandrys.
/ Ratatouille med peberfrugt, rødløg, squash, aubergine og tomat.
/ Romaine ruccola salatmed perlemozerella, saltoliven, ristede hele champigon, cherrytomat og olivenoliedressing.
/ Focacia – Pr. Couv. 18 ,-
* Minimum 8. kuverter.
Pr. Couv. 199 ,-
Tilvalg: Langtidshævet land- pampasbrød Pr. Couv. kr. 18 ,-
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.