Reception
Reception 1 – med rejer, carpassio, dadler med bacon, tortilliarulle, frugt og dessert
/ Rejer i basilikumcremefraishe på rucola på brød bagt med rosmarin og salt.
/ Langtidslagret okselår carpassio på brød smurt med rørt Blå Kornblomst.
/ Dadler i baconsvøb.
/ Fetamos med frisk mynte og soltørret tomat. / Flute.
/ Tortillarulle med tomattappenade.
/ Sorte oliven.
/ Saltmandler.
/ Manchego ost og flute.
/ Grønne og blå druer.
/ Vandmelon.
/ Chokoladekage med whiskeyflødeskum.
* Minimum 30. kuverter. Derunder beregnes et mindre tillæg
Pr. Couv. 215 ,-
Med kniv og gaffel
Reception 2 – med porcheret hellefisk, ærtemos, svampepostej, tomattapenade, brød og frugt
/ Porcheret hellefisk med krydderurt og granatæblekerner.
/ En fantastisk ærtemos.
/ Hjemmelavet svampepostej med nødder.
/ Hjemmelavet tomattapenade med bredbladet persille og kapers.
/ Fetamos med frisk mynte og soltørret tomat.
/ Dadler i baconsvøb.
/ Marineret emmentaler i stave marineret i valnøddeolie med blå og grønne druer, purløg og halve valnødder.
/ Mild rørt Kornblomst fra Thise Mejeri.
/ Oliven.
/ Ristede saltmandler.
/ Grønne og blå druer i opsats.
/ Galiamelon.
/ Små sprøde rugknækbrød.
/ Langtidshævet flutes.
* Minimum 30. kuverter. Derunder beregnes et mindre tillæg
Pr. Couv. 199 ,-
Uden “kniv og gaffel”
Reception 3 – med mini sandwich, flutesnitte med røget andebryst og frugt
/ Mini sandwich med varmrøget laksecreme, citronfløde og persillekant.
/ Flutesnitte med røget andebryst og revet parmesan.
/ Tortillawrap med rucola og hjemmelavet fetamos.
/ Artiskokblad med marinerede svampe og grillet peberfrugt.
/ Dadler i baconsvøb.
/ Små sprøde rugknækbrød og en skål med mild rørt Blå Kornblomst fra Thise Mejeri.
/ Oliven.
/ Ristede saltmandler.
/ Tørret frugt.
/ Blå og grønne druer.
/ Cantalopemelon.
* Minimum 30. kuverter. Derunder beregnes et mindre tillæg
Pr. Couv. 189 ,-
Receptions menu 4
Reception 4 – med varmrøget laksecreme, tortilliawrap, bruschetta, dadler med bacon og frugt
/ Ristet pumpernikkel med varmrøget laksecreme med bredbladet persille.
/ Tortillawrap med rucola og hjemmelavet fetamos.
/ Bruschetta med hjemmelavet svampepostej.
/ Dadler i baconsvøb.
/ Små sprøde knækbrød og en skål med mild rørt Blå Kornblomst fra Thise Mejeri.
/ Blå og grønne druer.
/ Cantalopemelon.
* Minimum 45. kuverter. Derunder beregnes et mindre tillæg
Pr. Couv. 165 ,-
Receptions menu 5
Reception 5 sliders, croissanter, kartoffelsalat og frikadeller
/ Slider med røget oksefilet, syltede rødløg, pesto og rucolasalat
/ Slider med lufttørret serrano skinke og pesto
/ Mini croissant med hjemmelavet rejesalat
/ Mini croissant med hjemmelavet hønsesalat og bacon
/ 1 skive wrap med kylling i spicy dressing og rucolasalat
/ Små frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat i bæger med gaffel
* Minimum 30. kuverter. Derunder beregnes et mindre tillæg
Pr. Couv. 169 ,-
Alternativer til Reception 3+4+5
/ Bruschetta med hjemmelavet svampepostej.
/ Bruschetta med hjemmelavet artiskokcreme.
/ Bruschetta med hjemmelavet tomattappenade.
/ Små spyd med citron-limemarinerede mozerellakugler og zeranoskinke.
/ Frostede jordbær med mynte rørsukker. (* I sæson)
Obs. på minimum kuverter på alle menuer.
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.