Desserter
Hjemmelavet Italiensk is
Serveret med friske jordbær (*i sæson) , frisk ananas og blå druer i lime- mynte rørsukkerlage / Anrettet med flødeskum og mandelflager.
Pr. Couv. 69 ,-
Spændende Mad´s Italienske chokoladekage
Serveret med langtidsbagte blommer, flødeskum og rørt is.
Pr. Couv. 69 ,-
Hjemmelavede frugttærter med græskvaniljecreme og kransekagekant
Pr. Couv. 45 ,-
Chokolade Brownie med top af hindbærmousse
Pyntet med chokolade, flødeskum, friske hindbær, og ristede pistacienødder / Hjemmelavet italiensk flødeis med korn af hel vanilje.
Pr. Couv. 69 ,-
Chokolade brownie med saltkaramelcreme og hindbær
Hjemmelavet italiensk flødeis med korn af hel vanilje.
Pr. Couv. 69 ,-
Hasselnøddekage med karamelcreme og chokoladespåner.
Hindbærkompot og sød melon / Anrettet med flødeskum og ristede mandelflager.
Pr. Couv. 55 ,-
Æble – marcipan kage med chokoladecreme
Langtidsbagte blommer bagt med hel kanel / Flødeskum.
Pr. Couv. 55 ,-
Isbar med 4 slags hjemmelavet italiensk is med topping og chokoladesauce
Eks: chokoladeis, jordbæris, vaniljeis og lakridsis / * Minimum 25. kuverter.
Pr. Couv. 89 ,-
Marengslagkage med chokoladeskum og bananer
Pyntet med chokolade og jordbær.
Pr. Couv. 45 ,-
Store Svinkløv valnødde- chokolade lagkager
Pyntet med mokka glasur og melisse.
Pr. Couv. 39 ,-
Flotte lagkager med råsyltet hindbærkompot, hasselnødder og makron
Pyntet med hindbær glasur, melisse, kandiseret frugt og friske blomster.
Pr. Couv. 39 ,-
Bryllupskage
/ Vi har udviklet vores egen lækre bryllupskage med jordbær, lys og mørk bund samt to slags frisk creme.
/ Den smager dejligt og er flot pyntet med store friske rosenhoveder, bær mv.
/ Leveres i op til seks etager.
* Ved mindre end 40. kuverter vil der være et tillæg.
Pr. Couv. 75 ,-
Dessert buffet
Dessert menu 1
/ Isbar med 4 valgfri is.
/ Toppings.
/ Chokoladesauce.
/ 1 mini brownie.
/ 1 pandekage.
/ 2 Chokolade vaffelrør.
/ Frisk frugt.
* Minimum 25. kuverter.
Pr. Couv. 99 ,-
Dessert menu 2
/ Bananmuffins m/nutella.
/ Frugttærter.
/ Brownie med hindbærmousse.
/ Marangs med solbær og chokolade.
/ Hjemmelavet italiensk vanilje is.
Pr. Couv. 89 ,-
Kage tapas lavet af egen bager (petit fours)
/ Nougatreder.
/ Sarah Bernhard.
/ Mini Napolionshatte.
/ Nøddehorn.
/ Kranskagekonfekt.
/ Træstammer.
/ Hindbærsnitter.
/ Cacaosnitter.
/ Romkugler med chokoladeovertræk.
/ Makarons.
/ Lagkagesnitter.
/ Glas med chokolademousse, friske hindbær og kiks.
/ Glas med hindbørmousse pyntet med chokolade.
/ Marengs med solbær og chokolade.
* Minimum 25. kuverter – Vælg 5 varianter 1 stk. af hver Pr. Couv. 89 ,-
Pr. Couv. 89 ,-
Obs. på minimum kuverter for fire af vores desserter.
Kontakt os for booking
Ret til ændringer forbeholdes.
Vores slogan er “Når mad er en oplevelse”, så derfor bager vi selvfølgelig selv alle kager, og al isen laves på vores italienske ismaskine.